Navigatie

Wijnkoelers Black Dog Bark Back

Unieke Wijnkoelers!

In ons eigen Black Dog Bark Back atelier worden de unieke wijnkoelers ontworpen en gemaakt. De wijnkoelers houden niet alleen witte wijn of rosé uren koel, maar ook een rode wijn blijft prachtig op temperatuur!

Naast de temperatuur regulerende schapenhuid worden er  diverse materialen gebruikt als zoals leer en diverse  huiden zoal koe, geit, springbok en gnoe. Vaak  stoer, soms elegant en in ieder geval nooit het zelfde! 

Heb je specifieke wensen qua samenstelling van materialen en  kleuren, neem even contact met ons op en laat het ons weten!

 

Het huidige aanbod vind je hier: https://www.bergensewijnkoelers.nl

Nieuw: Cosilana babykleding

Wat een feestje om uit te pakken; de eerste Cosilana artikelen zijn binnen!  Voor degenen die het niet kennen, Cosilana maakt prachtige duurzame baby- en kinderkleding van biologisch verwerkte wol, zijde en katoen. Wij hebben gekozen voor rompertjes, hemdjes, mutsjes, broekjes en slofjes in zowel naturel als kleurige tinten. Ook hebben we de superzachte wolfleece dekentjes toegevoegd aan het assortiment.

Naast de Happy Horse knuffels en de slofjes van lamsvacht zijn ook deze produkten top als kraamkadootje maar natuurlijk ook fijn om zelf te kopen voor je kleintje.

2 juni schaapscheren bij Schaapskooi Bergen

Op zondag 2 juni kan je van 11.00 tot 16.00 terecht bij Schaapskooi Bergen om te zien hoe de schapen geschoren worden. Zoals altijd wordt hier een gezellige dag van gemaakt met naast het scheren ook activiteiten voor kinderen, de mogelijkheid om iets lekkers te eten of te drinken en er zullen diverse kramen zijn waar je mooie, wolgerelateerde dingen kunt kopen.

Als 'vriend van de schaapskooi' zullen wij uiteraard ook weer van de partij zijn!

Gastenboek

  • 09-11-2019 - hallo, de alpaka deken is geweldig! Goede tip hoor! en...  lees meer
  • 02-09-2019 - Bedankt voor de goede service en het verzenden van de...  lees meer
  • 03-07-2019 - Ieder jaar gaan wij een paar dagen naar Bergen. Een...  lees meer
Plaats een bericht
© 2015 - 2019 T Schaap over de Dam - en terug | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel