Wijnkoelers Black Dog Bark Back

Unieke Wijnkoelers!

In ons eigen Black Dog Bark Back atelier worden de unieke wijnkoelers ontworpen en gemaakt. De wijnkoelers houden niet alleen witte wijn of rosé uren koel, maar ook een rode wijn blijft prachtig op temperatuur!

Naast de temperatuur regulerende schapenhuid worden er  diverse materialen gebruikt als zoals leer en diverse  huiden zoal koe, geit, springbok en gnoe. Vaak  stoer, soms elegant en in ieder geval nooit het zelfde! 

Heb je specifieke wensen qua samenstelling van materialen en  kleuren, neem even contact met ons op en laat het ons weten!

 

Het huidige aanbod vind je hier: https://www.bergensewijnkoelers.nl

Onze webshop 1000kusjes.nl is live!!!

Lieve mensen,

Dank jullie wel voor jullie belangstelling en/of bestellingen die jullie de afgelopen tijd gedaan hebben bij onze winkels in Bergen en Schoorl. Het windowshoppen werkt prima voor de mensen die in de buurt wonen, maar om ook anderen die verder weg wonen ons aanbod te kunnen laten zien hebben wij de webshop

www.1000kusjes.nl 

geopend. Hier vind je een selectie van de leukste artikelen van beide winkels, en natuurlijk ook een groot aanbod schapenvachten in diverse maten en kleuren. neem een kijkje!

Kusjes van de zusjes!

 

 

© 2015 - 2021 T Schaap over de Dam - en terug | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel