Wijnkoelers Black Dog Bark Back

Unieke Wijnkoelers!

In ons eigen Black Dog Bark Back atelier worden de unieke wijnkoelers ontworpen en gemaakt. De wijnkoelers houden niet alleen witte wijn of rosé uren koel, maar ook een rode wijn blijft prachtig op temperatuur!

Naast de temperatuur regulerende schapenhuid worden er  diverse materialen gebruikt als zoals leer en diverse  huiden zoal koe, geit, springbok en gnoe. Vaak  stoer, soms elegant en in ieder geval nooit het zelfde! 

Heb je specifieke wensen qua samenstelling van materialen en  kleuren, neem even contact met ons op en laat het ons weten!

 

Het huidige aanbod vind je hier: https://www.bergensewijnkoelers.nl

Échte wollen sokken! Ze zijn er weer volop!

De nazomer is begonnen en we genieten nog regelmatig van een lekker zonnetje. Uiteraard kijken wij vooruit en hebben prachtige wollen sokken binnen!

Om te beginnen hebben we weer die prachtige  stoere Noorse sokken binnen; lekker dik en met maar liefst 80% schapenwol. Verkrijgbaar in diverse kleuren en in de maten 35-38, 39-42 en 43-46.

Maar ook de Alpaka sokken zijn een must have! Door de 40% Alpakawol en 40% schapenwol zijn deze sokken behalve heel warm ook heel zacht. Verkrijgbaar in een gladde uitvoering en in een stoere ribbel in de kleuren lichtgrijs, atraciet en lichtbruin. Beschikbare maten zijn 35-38, 39-42 en 43-46.

Uiteraard zijn deze geweldige sokken ook verkrijgbaar in onze winkel in Schoorl, The Lime in the Coconut aan de Duinweg nr 9 ( direct naast Hotel Merlet) en via onze webshop

www.1000kusjes.nl 

Hier vind je een selectie van de leukste artikelen van beide winkels, en natuurlijk ook een groot aanbod schapenvachten in diverse maten en kleuren, neem een kijkje! En kan je niet vinden wat je zoekt? Bel ons of stuur een berichtje!

Kusjes van de zusjes!

 

 

© 2015 - 2021 T Schaap over de Dam - en terug | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel