Huiden

Altijd veel keus uit diverse soorten huiden!

Naast een enorm aanbod aan schapenvachten is er altijd een grote voorraad koeienhuiden in de winkel aanwezig. Ook konijnenvellen, geiten en springbokken zijn eigenlijk altijd wel op voorraad. Hiernaast proberen wij altijd iets bijzonders te bieden zoals de huiden van angorageiten, gnoes, yaks of stierenhuiden. 

Al deze huiden hebben een groot decoratief kakakter en zijn voor veel doeleinden bruikbaar. Uiteraard zijn ook deze huiden alle een restproduct; de dieren worden nooit gedood vanwege de huid.

Op zoek naar iets specifieks? Neem even contact op via de mail of telefoon.

Babykleding van Cosilana en Engel

Voor degenen die het niet kennen, Cosilana en Engel maken prachtige duurzame baby- en kinderkleding van biologisch verwerkte wol, zijde en katoen. Wij hebben gekozen voor rompertjes, hemdjes, mutsjes, broekjes en slofjes in zowel naturel als kleurige tinten. Ook hebben we de superzachte wolfleece dekentjes toegevoegd aan het assortiment.

Naast de Happy Horse knuffels en de slofjes van lamsvacht zijn ook deze produkten top als kraamkadootje maar natuurlijk ook fijn om zelf te kopen voor je kleintje.

Gastenboek

  • 14-01-2021 - Goedenavond, ik wil graag namens mijn vrouw en mijzelf onze...  lees meer
  • 12-01-2021 - Wat fijn dat we ondanks de lockdown toch een prachtig...  lees meer
  • 16-12-2020 - Oh ik zie net dat ik jullie kan bellen of...  lees meer
Plaats een bericht
© 2015 - 2021 T Schaap over de Dam - en terug | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel