Kussens & Lifestyle

 

Op het gebied van lifestyle is er altijd een wisselend aanbod van stoere en aparte dingen. Absolute aanrader is eens te kijken naar het actuele aanbod van kussen; naast de kussens met schapen- of alpacavacht zijn er de kussens met leer en koeienhuid. Verkrijgbaar in iedere gewenste maat en samenstelling: kies zelf het leer en de koeienhuid en binnen enkele werkdagen* kunt u uw bestelde kussens ophalen.

Je vindt ook een mooi aanbod van plaids en sjaals en hebben wij prachtige dekens van 100% schapenwol in diverse kleuren.

Voor op de bank of op bed zijn er patchwork kleden samengesteld uit kleinere stukken schapenhuid; altijd een hit waar het gaat om het aanbrengen van warmte en sfeer.

In ons eigen atelier 'Black Dog Bark Back' * maken wij prachtige schaapherderstassen van schapenhuiden, festivaltasjes, buffelleren schorten, leren tassen al dan niet gecombineerd met bijvoorbeeld koeienhuid en veel praktische producten zoals warme moffen en veel andere verrassende cadeaus voor jezelf of een ander. 

Lop eens binnen en laat je verrassen!

 

* Alle Black Dog Bark Back bestellingen trachten wij  binnen één werkweek gereed te hebben. Indien dit niet lukt laten wij u dit uiteraard weten.

 

Onze webshop 1000kusjes.nl is live!!!

Lieve mensen,

Dank jullie wel voor jullie belangstelling en/of bestellingen die jullie de afgelopen tijd gedaan hebben bij onze winkels in Bergen en Schoorl. Het windowshoppen werkt prima voor de mensen die in de buurt wonen, maar om ook anderen die verder weg wonen ons aanbod te kunnen laten zien hebben wij de webshop

www.1000kusjes.nl 

geopend. Hier vind je een selectie van de leukste artikelen van beide winkels, en natuurlijk ook een groot aanbod schapenvachten in diverse maten en kleuren. neem een kijkje!

Kusjes van de zusjes!

 

 

© 2015 - 2021 T Schaap over de Dam - en terug | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel