Kussens & Lifestyle

 

Op het gebied van lifestyle is er altijd een wisselend aanbod van stoere en aparte dingen. Absolute aanrader is eens te kijken naar het actuele aanbod van kussen; naast de kussens met schapen- of alpacavacht zijn er de kussens met leer en koeienhuid. Verkrijgbaar in iedere gewenste maat en samenstelling: kies zelf het leer en de koeienhuid en binnen enkele werkdagen* kunt u uw bestelde kussens ophalen.

Je vindt ook een mooi aanbod van plaids en sjaals en hebben wij prachtige dekens van 100% schapenwol in diverse kleuren.

Voor op de bank of op bed zijn er patchwork kleden samengesteld uit kleinere stukken schapenhuid; altijd een hit waar het gaat om het aanbrengen van warmte en sfeer.

In ons eigen atelier 'Black Dog Bark Back' * maken wij prachtige schaapherderstassen van schapenhuiden, festivaltasjes, buffelleren schorten, leren tassen al dan niet gecombineerd met bijvoorbeeld koeienhuid en veel praktische producten zoals warme moffen en veel andere verrassende cadeaus voor jezelf of een ander. 

Lop eens binnen en laat je verrassen!

 

* Alle Black Dog Bark Back bestellingen trachten wij  binnen één werkweek gereed te hebben. Indien dit niet lukt laten wij u dit uiteraard weten.

 

Échte wollen sokken! Ze zijn er weer volop!

De nazomer is begonnen en we genieten nog regelmatig van een lekker zonnetje. Uiteraard kijken wij vooruit en hebben prachtige wollen sokken binnen!

Om te beginnen hebben we weer die prachtige  stoere Noorse sokken binnen; lekker dik en met maar liefst 80% schapenwol. Verkrijgbaar in diverse kleuren en in de maten 35-38, 39-42 en 43-46.

Maar ook de Alpaka sokken zijn een must have! Door de 40% Alpakawol en 40% schapenwol zijn deze sokken behalve heel warm ook heel zacht. Verkrijgbaar in een gladde uitvoering en in een stoere ribbel in de kleuren lichtgrijs, atraciet en lichtbruin. Beschikbare maten zijn 35-38, 39-42 en 43-46.

Uiteraard zijn deze geweldige sokken ook verkrijgbaar in onze winkel in Schoorl, The Lime in the Coconut aan de Duinweg nr 9 ( direct naast Hotel Merlet) en via onze webshop

www.1000kusjes.nl 

Hier vind je een selectie van de leukste artikelen van beide winkels, en natuurlijk ook een groot aanbod schapenvachten in diverse maten en kleuren, neem een kijkje! En kan je niet vinden wat je zoekt? Bel ons of stuur een berichtje!

Kusjes van de zusjes!

 

 

© 2015 - 2021 T Schaap over de Dam - en terug | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel