Schapenvachten

Onze collectie

Je vindt bij ons een unieke collectie schapen- en lamsvachten afkomstig van verscheidene rassen en wij bieden je daarmee een enorme verscheidenheid aan kleuren, haarlengtes en grootte. Al onze vachten worden door ons persoonlijk geselecteerd waardoor wij een uitstekende kwaliteit kunnen garanderen.

Voor ieder doel een vacht

Vanwege de omvang van onze collectie zal er altijd een geschikte vacht tussen zitten: lekker om op te zitten op de bank of in een stoel, voor buiten in de tuin, als kleed op de grond, decoratief voor de (kinder)kamer of comfortabel voor in de auto.

WIj hebben uiteraard ook speciale vachten zoals babyvachten en medicinale vachten, maar ook lekkere vachtjes voor uw huisdier.

Herkomst

Veel van onze vachten zijn afkomstig uit Nederland, maar ook uit onder meer Scandinavië, Italië, Engeland, Schotland en IJsland worden prachtige exemplaren geïmporteerd. Al onze vachten komen van Europese looierijen;  een garantie voor een gecertificeerd looiproces waarbij volgens de Europese richtlijnen natuur en milieu gerespecteerd worden. 

Online shoppen

Je kan uiteraard in de winkel vachten komen bekijken, maar op onze website https://1000kusjes.nl staat ook altijd een selectie voor je klaar. Kan je hier niet vinden wat je zoekt en kan je niet naar de winkel komen, geen probleem! Bel, mail of app ons en we gaan voor je op zoek in onze voorraad!

Échte wollen sokken! Ze zijn er weer volop!

Wat zijn ze lekker warm hé! En heel mooi!

Om te beginnen hebben we weer die prachtige  stoere Noorse sokken binnen; lekker dik en met maar liefst 80% schapenwol. Verkrijgbaar in diverse kleuren en in de maten 35-38, 39-42 en 43-46.

In dezelfde lijn zijn nu ook superlekkere wanten verkrijgbaar en prachtige Noorse truien!

Maar ook de Alpaka sokken zijn een must have! Door de 40% Alpakawol en 40% schapenwol zijn deze sokken behalve heel warm ook heel zacht. Verkrijgbaar in een gladde uitvoering en in een stoere ribbel in de kleuren lichtgrijs, atraciet en lichtbruin. En vergeet de Moose uitvoering niet! Beschikbare maten zijn 35-38, 39-42 en 43-46.

Er zijn ook dunnere sokken voor bij het pak, maar ook die zijn uiteraard van heerlijke wol gemaakt. En dan de trekkingsokken met 85% merinowol..... of de eskimosokken.....

Uiteraard zijn deze geweldige sokken ook verkrijgbaar in onze winkel in Schoorl, The Lime in the Coconut aan de Duinweg nr 9 ( direct naast Hotel Merlet) en via onze webshop

www.1000kusjes.nl 

Hier vind je een selectie van de leukste artikelen van beide winkels, en natuurlijk ook een groot aanbod schapenvachten in diverse maten en kleuren, neem een kijkje! En kan je niet vinden wat je zoekt? Bel ons of stuur een berichtje!

Kusjes van de zusjes!

 

 

© 2015 - 2024 T Schaap over de Dam - en terug | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel