Schapenvachten

Onze collectie

Je vindt bij ons een unieke collectie schapen- en lamsvachten afkomstig van verscheidene rassen en wij bieden je daarmee een enorme verscheidenheid aan kleuren, haarlengtes en grootte. Al onze vachten worden door ons persoonlijk geselecteerd waardoor wij een uitstekende kwaliteit kunnen garanderen.

Voor ieder doel een vacht

Vanwege de omvang van onze collectie zal er altijd een geschikte vacht tussen zitten: lekker om op te zitten op de bank of in een stoel, voor buiten in de tuin, als kleed op de grond, decoratief voor de (kinder)kamer of comfortabel voor in de auto.

WIj hebben uiteraard ook speciale vachten zoals babyvachten en medicinale vachten, maar ook lekkere vachtjes voor uw huisdier.

Herkomst

Veel van onze vachten zijn afkomstig uit Nederland, maar ook uit onder meer Scandinavië, Italië, Engeland, Schotland en IJsland worden prachtige exemplaren geïmporteerd. Al onze vachten komen van Europese looierijen;  een garantie voor een gecertificeerd looiproces waarbij volgens de Europese richtlijnen natuur en milieu gerespecteerd worden. 

Onze webshop 1000kusjes.nl is live!!!

Lieve mensen,

Dank jullie wel voor jullie belangstelling en/of bestellingen die jullie de afgelopen tijd gedaan hebben bij onze winkels in Bergen en Schoorl. Het windowshoppen werkt prima voor de mensen die in de buurt wonen, maar om ook anderen die verder weg wonen ons aanbod te kunnen laten zien hebben wij de webshop

www.1000kusjes.nl 

geopend. Hier vind je een selectie van de leukste artikelen van beide winkels, en natuurlijk ook een groot aanbod schapenvachten in diverse maten en kleuren. neem een kijkje!

Kusjes van de zusjes!

 

 

© 2015 - 2021 T Schaap over de Dam - en terug | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel