Schapenvachten

Onze collectie

Je vindt bij ons een unieke collectie schapen- en lamsvachten afkomstig van verscheidene rassen en wij bieden je daarmee een enorme verscheidenheid aan kleuren, haarlengtes en grootte. Al onze vachten worden door ons persoonlijk geselecteerd waardoor wij een uitstekende kwaliteit kunnen garanderen.

Voor ieder doel een vacht

Vanwege de omvang van onze collectie zal er altijd een geschikte vacht tussen zitten: lekker om op te zitten op de bank of in een stoel, voor buiten in de tuin, als kleed op de grond, decoratief voor de (kinder)kamer of comfortabel voor in de auto.

WIj hebben uiteraard ook speciale vachten zoals babyvachten en medicinale vachten, maar ook lekkere vachtjes voor uw huisdier.

Herkomst

Veel van onze vachten zijn afkomstig uit Nederland, maar ook uit onder meer Scandinavië, Italië, Engeland, Schotland en IJsland worden prachtige exemplaren geïmporteerd. Al onze vachten komen van Europese looierijen;  een garantie voor een gecertificeerd looiproces waarbij volgens de Europese richtlijnen natuur en milieu gerespecteerd worden. 

Babykleding van Cosilana en Engel

Voor degenen die het niet kennen, Cosilana en Engel maken prachtige duurzame baby- en kinderkleding van biologisch verwerkte wol, zijde en katoen. Wij hebben gekozen voor rompertjes, hemdjes, mutsjes, broekjes en slofjes in zowel naturel als kleurige tinten. Ook hebben we de superzachte wolfleece dekentjes toegevoegd aan het assortiment.

Naast de Happy Horse knuffels en de slofjes van lamsvacht zijn ook deze produkten top als kraamkadootje maar natuurlijk ook fijn om zelf te kopen voor je kleintje.

Gastenboek

  • 14-01-2021 - Goedenavond, ik wil graag namens mijn vrouw en mijzelf onze...  lees meer
  • 12-01-2021 - Wat fijn dat we ondanks de lockdown toch een prachtig...  lees meer
  • 16-12-2020 - Oh ik zie net dat ik jullie kan bellen of...  lees meer
Plaats een bericht
© 2015 - 2021 T Schaap over de Dam - en terug | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel