Schapenvachten

Onze collectie

Je vindt bij ons een unieke collectie schapen- en lamsvachten afkomstig van verscheidene rassen en wij bieden je daarmee een enorme verscheidenheid aan kleuren, haarlengtes en grootte. Al onze vachten worden door ons persoonlijk geselecteerd waardoor wij een uitstekende kwaliteit kunnen garanderen.

Voor ieder doel een vacht

Vanwege de omvang van onze collectie zal er altijd een geschikte vacht tussen zitten: lekker om op te zitten op de bank of in een stoel, voor buiten in de tuin, als kleed op de grond, decoratief voor de (kinder)kamer of comfortabel voor in de auto.

WIj hebben uiteraard ook speciale vachten zoals babyvachten en medicinale vachten, maar ook lekkere vachtjes voor uw huisdier.

Herkomst

Veel van onze vachten zijn afkomstig uit Nederland, maar ook uit onder meer Scandinavië, Italië, Engeland, Schotland en IJsland worden prachtige exemplaren geïmporteerd. Al onze vachten komen van Europese looierijen;  een garantie voor een gecertificeerd looiproces waarbij volgens de Europese richtlijnen natuur en milieu gerespecteerd worden. 

Échte wollen sokken! Ze zijn er weer volop!

De nazomer is begonnen en we genieten nog regelmatig van een lekker zonnetje. Uiteraard kijken wij vooruit en hebben prachtige wollen sokken binnen!

Om te beginnen hebben we weer die prachtige  stoere Noorse sokken binnen; lekker dik en met maar liefst 80% schapenwol. Verkrijgbaar in diverse kleuren en in de maten 35-38, 39-42 en 43-46.

Maar ook de Alpaka sokken zijn een must have! Door de 40% Alpakawol en 40% schapenwol zijn deze sokken behalve heel warm ook heel zacht. Verkrijgbaar in een gladde uitvoering en in een stoere ribbel in de kleuren lichtgrijs, atraciet en lichtbruin. Beschikbare maten zijn 35-38, 39-42 en 43-46.

Uiteraard zijn deze geweldige sokken ook verkrijgbaar in onze winkel in Schoorl, The Lime in the Coconut aan de Duinweg nr 9 ( direct naast Hotel Merlet) en via onze webshop

www.1000kusjes.nl 

Hier vind je een selectie van de leukste artikelen van beide winkels, en natuurlijk ook een groot aanbod schapenvachten in diverse maten en kleuren, neem een kijkje! En kan je niet vinden wat je zoekt? Bel ons of stuur een berichtje!

Kusjes van de zusjes!

 

 

© 2015 - 2021 T Schaap over de Dam - en terug | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel