Navigatie

Schapenvachten

Onze collectie

Je vindt bij ons een unieke collectie schapen- en lamsvachten afkomstig van verscheidene rassen en wij bieden je daarmee een enorme verscheidenheid aan kleuren, haarlengtes en grootte. Al onze vachten worden door ons persoonlijk geselecteerd waardoor wij een uitstekende kwaliteit kunnen garanderen.

Voor ieder doel een vacht

Vanwege de omvang van onze collectie zal er altijd een geschikte vacht tussen zitten: lekker om op te zitten op de bank of in een stoel, voor buiten in de tuin, als kleed op de grond, decoratief voor de (kinder)kamer of comfortabel voor in de auto.

WIj hebben uiteraard ook speciale vachten zoals babyvachten en medicinale vachten, maar ook lekkere vachtjes voor uw huisdier.

Herkomst

Veel van onze vachten zijn afkomstig uit Nederland, maar ook uit onder meer Scandinavië, Italië, Engeland, Schotland en IJsland worden prachtige exemplaren geïmporteerd. Al onze vachten komen van Europese looierijen;  een garantie voor een gecertificeerd looiproces waarbij volgens de Europese richtlijnen natuur en milieu gerespecteerd worden. 

Nieuw: Cosilana babykleding

Wat een feestje om uit te pakken; de eerste Cosilana artikelen zijn binnen!  Voor degenen die het niet kennen, Cosilana maakt prachtige duurzame baby- en kinderkleding van biologisch verwerkte wol, zijde en katoen. Wij hebben gekozen voor rompertjes, hemdjes, mutsjes, broekjes en slofjes in zowel naturel als kleurige tinten. Ook hebben we de superzachte wolfleece dekentjes toegevoegd aan het assortiment.

Naast de Happy Horse knuffels en de slofjes van lamsvacht zijn ook deze produkten top als kraamkadootje maar natuurlijk ook fijn om zelf te kopen voor je kleintje.

2 juni schaapscheren bij Schaapskooi Bergen

Op zondag 2 juni kan je van 11.00 tot 16.00 terecht bij Schaapskooi Bergen om te zien hoe de schapen geschoren worden. Zoals altijd wordt hier een gezellige dag van gemaakt met naast het scheren ook activiteiten voor kinderen, de mogelijkheid om iets lekkers te eten of te drinken en er zullen diverse kramen zijn waar je mooie, wolgerelateerde dingen kunt kopen.

Als 'vriend van de schaapskooi' zullen wij uiteraard ook weer van de partij zijn!

Gastenboek

  • 09-11-2019 - hallo, de alpaka deken is geweldig! Goede tip hoor! en...  lees meer
  • 02-09-2019 - Bedankt voor de goede service en het verzenden van de...  lees meer
  • 03-07-2019 - Ieder jaar gaan wij een paar dagen naar Bergen. Een...  lees meer
Plaats een bericht
© 2015 - 2019 T Schaap over de Dam - en terug | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel