Gastenboek

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door peter R.
  Goedenavond, ik wil graag namens mijn vrouw en mijzelf onze complimenten doorgeven voor de goede en snelle service nadat wij via de Window Selling een aantal cadeau's bij u hadden besteld. Hartelijke dank en veel succes en sterkte tijdens deze moeilijke tijden voor u tijdens de sluiting van uw winkel. Ik hoop u snel te zien als de winkels meer open mogen.

  Groeten,
  Peter en Janine R.
 • Geplaatst door Sanne
  Wat fijn dat we ondanks de lockdown toch een prachtig vachtje voor ons kleinkind hebben kunnen aanschaffen. Hartelijk dank voor uw hulp en advies!
  Heel veel sterkte nog tijdens de verplichte sluiting.

  Fam. de Bruin
 • Geplaatst door Roos
  Oh ik zie net dat ik jullie kan bellen of appen als ik iets nodig heb, fijn!

  Ik ga straks een appje sturen,

  Roos
 • Geplaatst door Roos
  Ik wil graag laten weten dat ik aan jullie denk in deze rare tijd waarin jullie je winkels moeten sluiten. Hopelijk zie ik jullie medio januari weer!

  Lieve groeten van Roos
 • Geplaatst door marianne
  Dames, wat een uitkomst die medicinale vachten! Ik ben dankbaar dat jullie mij dit geadviseerd hebben.

  Hartelijke groet,
  Marianne
 • Geplaatst door Bas
  Goedemiddag, fijn dat u mij zo goed geadviseerd heeft over de medicinale vachten. Mijn vrouw is er erg blij mee en zoals u al zei ligt zij comfertabeler en heeft zij nu veel minder last va de warmte.
  Hartelijk dank,
  Bas van den Berg
 • Geplaatst door Melanie
  Hai, ik heb vorige week een twee rompertjes van wol met zijde gekocht. Deze bevallen supergoed en zou er graag nog een paar bestellen. Kunnen jullie deze naar ons opsturen?
  groetjes uit Landgraaf !
  Melanie
 • Geplaatst door Rob F.
  Lieve mensen van het Schaap over de Dam, ik wilde even laten weten dat mijn moeder de schapenvachtjes die ik als moederdagkado had opgestuurd helemaal geweldig vindt.
  Hopelijk tot snel en blijf gezond!

  Rob
 • Geplaatst door Reina
  Hai, de koe is top! Bedankt voor het meedenken!
  groeten uit Aalsmeer,
  Reina
 • Geplaatst door Roos
  Hoe leuk is dit!
  Het is een bijzondere tijd om een baby te krijgen want we moeten iedereen uit de buurt houden en visite mag alleen door het raam ons wondertje bekijken. En hoe tof is het dan een pakketje via te ontvangen wat duidelijk met veel liefde en aandacht is ingepakt en namens mijn oom en tante is bezorgd. Uiteraard meteen gebeld om te bedanken en gehoord hoe jullie hen 'door de winkel hebben meegenomen' en hebben geholpen en gelachen, SUPERGAAF! Wij hebben genoten van een prachtig kado en mijn oom en tante van een digitaal uitje, dank je wel!
 • Geplaatst door Maaike van R.
  Wat fijn dat jullie geholpen hebben de kraamkadootjes uit te zoeken en ze ook nog voor ons hebben opgestuurd! Het was heel apart om via Whatsapp livebellen in jullie winkel rond te kunnen lopen en op die manier leuke dingen uit te zoeken nu wij zelf niet de deur uit kunnen. En alles is met groot enthousiasme ontvangen: het jasje van Engel heeft precies de goed ekleur en maat en het vachtje is ook een succes. Ga zo door!
  Hopelijk kunnen we de volgende keer weer persoonlijk komen shoppen!
  Liefs van Maaike en Ben
 • Geplaatst door Naomi
  Prachtige winkel! Onlangs bezocht tijdens bezoek aan Bergen. Mis alleen de webshop om jullie mooie spullen ook van afstand te kunnen kopen ;-)
 • Geplaatst door Miriam en Kees
  hallo, de alpaka deken is geweldig! Goede tip hoor! en de katten zijn blij met hun schapenvacktmandje en liggen er de hele tijd in.
 • Geplaatst door Maja en Roy
  Bedankt voor de goede service en het verzenden van de spullen naar de diverse adressen. Alles is op tijd aangekomen en iedereen is blij met de cadeaus.
  Hartelijke groet en tot een volgende keer, Maja en Roy
 • Geplaatst door Lonneke
  Ieder jaar gaan wij een paar dagen naar Bergen. Een zalige omgeving waar wij altijd genieten. Deze keer voor het derde jaar ook jullie winkel bezocht, dat is inmiddels ook een soort gewoonte aan het worden! Het hoort er echt bij, even lekker struinen, gezellig kletsen en we vinden altijd weer iets moois wat ons het hele jaar herinnert aan Bergen! Dit jaar een waanzinnige wijnkoeler gekocht waar wij na thuiskomst meteen gebruik van hebben gemaakt. Tot volgend jaar!
 • Geplaatst door Tiny
  Goedenavond, enkele weken geleden zag ik een mooi tibetlam vachtje in uw winkel. Heeft u dit soort vachten momenteel op voorraad?
 • Geplaatst door Joni
  Ik wil gewoon melden dat ik jullie winkel TOP vind. Ik kom al een paar jaar regelmatig even binnenwippen om mij te vergatepen aan de spullen die jullie verkopen. En of ik nou iets koop of niet, ik wordt altijd leuk en goed geholpen. Vorige week stond ik weer te twijfelen en kreeg 2 kleden gewoon mee naar huis om uit te zoeken welke het leukste stond. Bedankt voor het vertrouwen!
 • Geplaatst door Sarah
  Wat fijn dat jullie Cosilana babykleertjes verkopen. Het is zo moeilijk om mooie wollen kleertjes te vinden. Maar nu adresje in de buurt, heel fijn!
 • Geplaatst door Roline en Patrick
  Briljant die hondenmandjes! Onze honden proberen niet eens meer bij ons op bed te komen; ze ploffen in hun mandje en zijn vertrokken, TOP!
 • Geplaatst door Sonja
  Bedankt!!!! Dat wilde ik echt even kwijt.....

  Bedankt dat jullie mijn moeder zo goed geadviseerd hebben en ook de tijd hebben genomen om haar te helpen. Zulke service kom je niet vaak meer tegen, ik vind jullie top!

  Groeten van Sonja ( ook namens mijn moeder)
 • Geplaatst door Els en Sicco
  Bedankt voor het opsturen van onze nieuwe vachten! Ze staan nu super in onze serre en we kunnen niet wachten tot dat we ze ook kunnen gebruiken om onze tuin gezelliger te maken. Tot snel ( we kunnen het toch niet laten ) en dank voor de geweldige en snelle service.

  ELs en Sicco
 • Geplaatst door Sietske
  Afgelopen zondag een hele grote cognacbruine huid gekocht. Kleur is prachtig, past heel goed waar ik 'm wilde. Heel blij mee
 • Geplaatst door Karin
  Even een berichtje over een deken die ik in uw winkel heb gekocht van alpaca-wol voor mijn moeder. Zij is er heel erg blij mee en gebruikt hem elke dag. Hij is lekker warm natuurlijk maar ook lekker groot. bedankt voor de goede raad!
  Groeten uit Almelo

  Karin
 • Geplaatst door Roanne
  Hai! Even een berichtje om te laten weten dat iedereen erg blij is met de vachtjes. Bedankt ook voor de tips mbt het onderhoud, we hebben onze eigen vachten ook meteen aangepakt en die zien er weer geweldig uit.

  Tot de volgende keer!
 • Geplaatst door Zoë & Jack
  Goedemorgen! Een uurtje geleden is onze koeienhuid aangekomen, hij staat geweldig! Bedankt voor jullie hulp en advies, dat was erg waardevol. Via de mail hebben we ook foto's gestuurd.
  ZOdra wij in de buurt zijn komen we weer lekker struinen in jullie winkel. Tot snel,

  Zoë & Jack
 • Geplaatst door Sophie
  Onze hond Luka is zóóóó gelukkig! Wat een briljant idee, een hondenmand van schapenvacht! En de kat vindt het ook zo lekker dat zij bij Luka gaat liggen, dat heeft zij nog nooit gedaan!
 • Geplaatst door marcel en silvia
  Gisteren een gezellig bezoekje gedaan en heerlijk warme wanten gekocht.
  Ook onze poes is ontzettend blij met haar schapenvachtje, ze heeft er heerlijk op geslapen.
 • Geplaatst door rick
  Afgelopen zaterdag een hilarisch kwartiertje in jullie bijzondere winkel doorgebracht en het pand verlaten met het laatste wat ik dacht te kopen: sokken! Maar wat een topaankoop! Jullie hadden gelijk: sokken maken de man, of eigenlijk, de man zonder zweetvoeten! Ik blij en mijn vriendin nog meer

  Tot de volgende keer!
  Rick
 • Geplaatst door Els
  Hallo, ik heb lekkere sloffen gekocht in jullie winkel en ik wilde even laten weten dat ik sinds hele lange tijd geen koude voeten heb 's avonds. Dank jullie voor het advies!

  Warme groet van Els
 • Geplaatst door Van der Schaaf
  Zomaar tegen gekomen jullie winkel
  En een prachtig schapenvacht gekocht
  Goed adves voor de behandeling ervan
  Heel blij mee!!!
  Bedankt!!!!
 • Geplaatst door Zimmermann
  Wir haben 3 wunderschöne Felle bei Ihnen gekauft. Leider können wir sie nicht im Wohnzimmer auf die Couch legen, weil sie sehr nach Schaf riechen.
  Könnten Sie mir einen Rat geben, wie ich den Geruch aus den Fellen bekomme?
  Darf ich sie waschen?
 • Geplaatst door Debby & Denise
  Wij zijn zo ontzettend blij met onze schapen kussens. en de onderzetters.
  En wij komen zeker weer terug om nog meer te kopen.
  Dank jullie wel . Groetjes Debby & Denise
 • Geplaatst door Ronald en Fenna
  We willen even laten weten dat het alpaca kleed prachtig staat. We zijn er erg blij mee!

  We komen snel weer langs!
 • Geplaatst door Brigitte
  Goedemiddag, wij hebben zojuist de kussens ontvangen die we besteld hadden vorige week en we zijn helemaal blij! Ze staan geweldig en de maten kloppen perfect. Bedankt voor de goede service en adviezen. Wij raden iedereen die op zoek is naar mooie en unieke kussen of andere dingen aan om bij jullie een kijkje te gaan nemen. Nogmaals bedankt!
 • Geplaatst door John Baars
  Goedemiddag, ik heb begrepen dat ik ook wijnkoelers met mijn eigen logo kan laten maken. Ik wil graag weten wat precies de mogelijkehden zijn en hoor dus graag van u.

  groet,
  John B
 • Geplaatst door Ella Koning
  Ik wilde even laten weten dat de schapenvachtjes mooi staan. Ik heb 3 vachtjes die in de aanbieding waren afgelopen weekend op mijn stoeltjes gelegd en die zorgen nu voor een gezellig sfeertje en het zit zalig. Ik geloofde eerst niet dat het zo lekker is om met deze warmte op een schaapje te zitten maar jullie hebben gelijk, je zweet inderdaad niet als je er op zit! Weer wat geleerd!
  Veel plezier met jullie zalige winkel,
  Ella
 • Geplaatst door Simon L.
  Hallo dames, de kussens die jullie gemaakt zijn nog mooier dan verwacht en staan perfect bij mijn nieuwe bank. Bedankt voor jullie advies bij het uitzoeken van de juiste koeienhuid en het leer, ik vind jullie top! Via de app stuur ik ook nog foto's. Uiteraard heb ik jullie winkel ook al aanbevolen bij anderen dus jullie kunnen meer bezoek verwachten vanuit Groningen .
  Groeten, Simon
 • Geplaatst door Britt
  Hai, ik heb gister zo'n leuke wijnkoeler gekocht en jullie zeiden dat ik ze ook in andere kleuren kan bestellen. Kan ik dit via de mail doen of kan ik beter even bellen>

  Groeten, Britt
 • Geplaatst door Carianne
  Goedemorgen, wij hebben zojuist de kussens en wijnkoeler ontvangen en ze zijn precies zoals we het hadden voorgesteld, heel erg gaaf. Leuk dat wij zelf alle lossen onderdelen mochten uitzoeken, we zijn heel erg blij.
  Heel veel groeten en succes vanuit Leerdam!
 • Geplaatst door Ella en Theo
  Bedankt voor het zo snel opsturen van de lekkere sloffen, we genieten er elke dag van!
 • Geplaatst door Sandra
  Lieve mensen van T Schaap over de Dam, wat ben ik blij met vachtjes! Ze staan superleuk en zitten zoooo lekker! Bedankt voor het goede advies en de tips om mijn oude schapenvacht weer op te frissen. Die ziet er ook weer mooi uit dankzij jullie.

  Sandra
 • Geplaatst door Petra L.
  We willen graag even melden dat onze nieuwe vachten geweldig staan op onze bank, we zijn heel blij! Ook onze honden Borro en Bink zijn zéér content met hun eigen vachtjes, wat goed dat jullie ook voor deze doelgroep vachen hebben voor zo'n mooi prijsje!

  Groeten uit Eindhoven!
  Petra, Leo, Borro en Bink
 • Geplaatst door Linda
  Geweldig !!!! Heb mijn tas mogen ontvangen welke jullie naar wens gemaakt hebben. Super mooi gemaakt, top service.

  Mijn complimenten en jullie zien mij zekers weer in jullie 'knuffel' winkel.

  Nogmaals hartelijk dank ???

 • Geplaatst door Van der Pot
  Goede avond, we waren voor een paar maand terug in uw winkel en vonden het erg leuk.
  Ik wil nu online kijken naar een paar leuke vachten of kussens maar zie dat er nog steeds geen website is Destijds werd er gezegd dat ze met de website bezig waren. Jammer dat zo'n leuke zaak geen website heeft, denk dat jullie hierdoor veel inkomsten mislopen. In afwachting op de website, en vriendelijke groetjes Liesbeth
 • Geplaatst door Jhona
  Wij hebben de vacht vandaag ontvangen en zijn er heel erg blij mee. Bedankt voor het advies en de snelle service.

  Groeten uit Apeldoorn,

  Jhona
 • Geplaatst door Joris B.
  Een must see als je in Bergen bent! Op aanraden van vrienden even een stop gemaakt in Bergen: loop er even binnen, zulke winkels zie je niet vaak!
 • Geplaatst door Judith
  Struinen maar! Uniek winkeltje met heel bijzonder assortiment. Heb zojuist een festivaltasje gekocht uit hun eigen atelier voor heel mooi prijsje. Als je in de buurt bent moet je hier zeker eens binnenlopen! (al is het maar omdat je hier wél overal aan mag zitten !!!!)
 • Geplaatst door Tamara & John
  Enorm veel keuze! We hebben in deze winkel een geweldig mooie koeienhuid gevonden, precies wat we voor ogen hadden. We werden leuk en goed geholpen door een dame die echt meedacht met ons. Kortom: aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooie koeienhuid of andere dingen!
 • Geplaatst door Esther
  Wat een leuke winkel! En wat veel keus! We hebben een prachtige koeienhuid gevonden die perfect bij onze vloer past.

  Bedankt voor het meedenken en de goede service. Wij komen zeker terug!

  Esther en Peter

Babykleding van Cosilana en Engel

Voor degenen die het niet kennen, Cosilana en Engel maken prachtige duurzame baby- en kinderkleding van biologisch verwerkte wol, zijde en katoen. Wij hebben gekozen voor rompertjes, hemdjes, mutsjes, broekjes en slofjes in zowel naturel als kleurige tinten. Ook hebben we de superzachte wolfleece dekentjes toegevoegd aan het assortiment.

Naast de Happy Horse knuffels en de slofjes van lamsvacht zijn ook deze produkten top als kraamkadootje maar natuurlijk ook fijn om zelf te kopen voor je kleintje.

Gastenboek

 • 14-01-2021 - Goedenavond, ik wil graag namens mijn vrouw en mijzelf onze...  lees meer
 • 12-01-2021 - Wat fijn dat we ondanks de lockdown toch een prachtig...  lees meer
 • 16-12-2020 - Oh ik zie net dat ik jullie kan bellen of...  lees meer
Plaats een bericht
© 2015 - 2021 T Schaap over de Dam - en terug | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel